Warning: error_log(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/nmvkgmzp/public_html/wp-content/plugins/wordfence/waf/bootstrap.php on line 613
Kundomdömen | Imagine Film & Video
Go to Top

Kundomdömen

Det här tycker kunderna om Imagine Film

Imagine Film & Video

 

Stort Tack, Karlerik! Vi kan inte slita oss. Vi tittar och tittar på filmerna på hårddisken. Vilken otroligt bra kvalitet. Wow!! Du har gjort ett fantastiskt jobb med alla banden i alla olika format! Så snabbt det gick också! Tack! Hjärtliga Superglada Hälsningar från en mycket nöjd kund!

Christine Bäck

Vi har anlitat Imagine Film & Video för ett viktigt uppdrag: Att redigera filmen med de 10 senaste åren i vårt liv! Nu kan vi äntligen enkelt och underhållande se och uppleva igen alla roliga stunder vi haft tillsammans. Karlerik har skött arbetet med ett stort engagemang och professionalism på alla sätt och vis. Vi är alla väldigt tacksamma!

Familjen Spjut

Snabb och perfekt överföring från udda medium, till vår stora belåtenhet.

Stafsjö Bruksmuseeum

Tack för ett fint och väl utfört jobb, som dessutom gick snabbt. Min mor blev väldigt glad över sin 60-års present!

Ida Andersson

Tack för hjälpen med att föra över VHS-C banden till DVD. Vi har nu återupplevt Amandas barndom med film i jättebra kvalitet - Stort tack för ett bra jobb. Amanda är jätteglad och sa spontant att "nu kan jag ju titta när jag vill o visa mina kompisar hur enkelt som helst.

Per Norstedt

Jag hade haft några videofilmer liggande både länge och väl och fick ibland påstötningar från familjen att bli lite modern. En dag såg jag skylten för Imagine Film & Video. Sagt och gjort, nästa tur på stan hade jag filmerna med mig och gick in på lmagine. Ett sakkunnigt och informativt bemötande gjorde att jag lämnade filmerna, fick uppgift om priset och när de skulle bli klara. Allt stämde och jag fick beröm hemma för att jag fixat så bra filmer av det ursprungligen 50-åriga materialet.

Bengt Ahlander

"Konverteringen till DVD skedde mycket smidigt och snabbt dessutom var priset mer än bra. Tack for ett bra jobb och vi ses snart igen!

André Ringqvist

Det får bara inte hända! Ni har säkert varit med om det själva! Man slår igång sin gamla vhs å inser att bandet är trasigt ELLER så har man inte ens en VHS kvar längre så VIDEON från då du va liten går ej längre att se! Nu var det så att jag i somras ville reparera mitt videoband och spela upp det på mitt bröllop. Så jag letade överallt på nätet efter någon som gjorde detta BILLIGT! Jag hittade det perfekta stället, billigt och det går snabbt! Jag bad även ägaren att kopiera över det till en dvd. Sedan kunde jag åter igen glädjas åt minnen från då jag va liten som annars hade varit en omöjlighet!

Elisabeth Engberg

Inför min dotters studentdag ville jag överraska henne med en tio år gammal videoinspelning som hennes pappa gjorde till henne några dagar innan han dog. Fanatastiskt att få föreviga minnet vidare tack vare den digitala världen. Karlerik gjorde ett snabbt och prisvärt jobb!”

Marianne Wilöf

Med bra service och på utlovad tid fick jag julklapparna till barnen och deras familjer som blev väldigt uppskattade.”

Margaretha Tranaeus

Vi lämnade in 15 videokasetter för överföring till DVD och allt fungerade mycket bra! Bra service och prisvärd tjänst

Stig Tegle

Trevligt bemötande, bra priser och snabb leverans

Andreas Sjögren