Kundomdömen

  • Home
  • Hem
  • Kundomdömen

För nästan 50 år sedan spelades en fullständig grundutbildning för fäktmästare på florett och värja in på smalfilm med den världsberömde fäktmästaren Béla Rerrich och olympiamästaren i lag Hans Jacobson. Den har vi nu fått tillbaka så dagens fäktare kan se och jämföra i mycket bättre kvalité än vi kunde drömma om. Tack!
Pierre Thullberg


Imponerad! Så lycklig att äntligen kunna se dessa ca 30 år gamla filmerna. Min son som blivit pappa kan nu se sig själv i samma ålder. Tackar så innerligt för all hjälp. Så smidigt och så bra trots gamla filmer på billiga vhs band. Rekommenderas varmt.
Helene Riblom


Mycket nöjd! Jag lät digitalisera våra gamla mini VHS på barn och släkt. Väldigt bra kvalitet på resultatet. Mycket bättre än vad jag trodde var möjligt. Jag är såå nöjd! De lyckades dessutom hitta inspelningar på ett band som jag trodde var tomt men som jag för säkerhets skull ändå hade skickat med tillsammans med de övriga banden. Stort tack.
Mattias Jakobsson


Tack för bra och snabb service. Jag blev glad att det blev så bra, både bild och ljudmässigt, av så gamla filmer. Fick USB-minnet just före jul också och kunde visa det för hela familjen till stort nöje.
Patrik Lindell


Tusen TACK för överföringen till USB minnen
av videoband som var 25 år gamla. Trodde inte det skulle bli så pass bra som det blev.
Snabb service och fin leverans
Tack än en gång för hjälpen.
Ingrid Karlsson


Mycket bra kvalitet! Så roligt att se sina gamla inspelningar. Värt pengarna.
Erica Rosberg


Fantastiskt resultat! Lyhört bemötande! Förståelse för mina specifika önskemål! Stort tack!!!
Cecilia Winge


Mycket nöjd! Konverteringen till DVD skedde mycket smidigt och snabbt dessutom var priset mer än bra. Tack for ett bra jobb och vi ses snart igen, jag har flera videoband ska överföras till USB.
Rizgar Rafiq


Tack för ett fint och väl utfört jobb, som dessutom gick snabbt. Min mor blev väldigt glad över sin 60-års present!​
Ida Andersson


Med bra service och på utlovad tid fick jag julklapparna till barnen och deras familjer som blev väldigt uppskattade.​
Margaretha Tranaeus​


Så nöjd! Skickade ett antal VHS och 8mm kassetter för digitalisering.
Verkligen bra och snabb service. Jätte nöjd med resultatet!!
Tusen tack!
Anna-Karin Rooth


Snabb och perfekt överföring från udda medium, till vår stora belåtenhet.​
Stafsjö Bruksmuseum


Det går inte att beskriva känslan när vi äntligen kunde se filmer från när barnen var små. Ren och skär lycka! Tack Mattias och dina kollegor för ett fantastiskt jobb. Ni har hjälpt oss att få över 85 videofilmer till att bli digitalt av bästa kvalitet. Nu har jag och familjen många timmar att se fram emot och glädjas åt. Vi har i många år velat ta tag i detta och det har legat och skavt på samvetet men inte lyckats veta hur vi skulle gå till väga att föra över gamla videoband sedan 30 år tillbaka som det äldsta bandet är. Men så hittade min man er och ni fixade.
Ett STORT varmt tack från oss!
Jenny och Stellan Hörnestig med familj


Pappa hade i många år sparat sin gamla VCR från sent 70-tal i hopp om att den skulle gå att laga. Efter att till slut ha givit upp och skänkt bort den som reservdel stod vi med tre oläsbara videoband med sinande hopp. Det finns många aktörer som kopierar vanliga VHS och till och med smalfilm, men de mer udda formaten är svårt att få hjälp med.
Tills man hittar Imagine Film!
Ett företag med patos och yrkesstolta arbetare som gjorde ett jättefint jobb med att kopiera materialet.
Mikael E


Stort Tack, Karlerik! Vi kan inte slita oss. Vi tittar och tittar på filmerna på hårddisken. Vilken otroligt bra kvalitet. Wow!! Du har gjort ett fantastiskt jobb med alla banden i alla olika format! Så snabbt det gick också! Tack! Hjärtliga Superglada Hälsningar från en mycket nöjd kund! ​
Christine Bäck


Inför min dotters studentdag ville jag överraska henne med en tio år gammal videoinspelning som hennes pappa gjorde till henne några dagar innan han dog. Fanatastiskt att få föreviga minnet vidare tack vare den digitala världen. Karlerik gjorde ett snabbt och prisvärt jobb!​
Marianne Wilöf


Vi har anlitat Imagine Film & Video för ett viktigt uppdrag: Att redigera filmen med de 10 senaste åren i vårt liv! Nu kan vi äntligen enkelt och underhållande se och uppleva igen alla roliga stunder vi haft tillsammans. Karlerik har skött arbetet med ett stort engagemang och professionalism på alla sätt och vis. Vi är alla väldigt tacksamma!
Familjen Spjut


Tack för hjälpen med att föra över VHS-C banden till DVD. Vi har nu återupplevt Amandas barndom med film i jättebra kvalitet – Stort tack för ett bra jobb. Amanda är jätteglad och sa spontant att “nu kan jag ju titta när jag vill o visa mina kompisar hur enkelt som helst”.
Per Norstedt


Konverteringen till DVD skedde mycket smidigt och snabbt dessutom var priset mer än bra. Tack for ett bra jobb och vi ses snart igen!
André Ringqvist


Det får bara inte hända! Ni har säkert varit med om det själva! Man slår igång sin gamla vhs å inser att bandet är trasigt ELLER så har man inte ens en VHS kvar längre så VIDEON från då du va liten går ej längre att se! Nu var det så att jag i somras ville reparera mitt videoband och spela upp det på mitt bröllop. Så jag letade överallt på nätet efter någon som gjorde detta BILLIGT! Jag hittade det perfekta stället, billigt och det går snabbt! Jag bad även ägaren att kopiera över det till en dvd. Sedan kunde jag åter igen glädjas åt minnen från då jag va liten som annars hade varit en omöjlighe
Elisabeth Engberg


Vi lämnade in 15 videokasetter för överföring till DVD och allt fungerade mycket bra! Bra service och prisvärd tjänst
Stig Tegle


Trevligt bemötande, bra priser och snabb leverans
Andreas Sjögren


Jag hade haft några videofilmer liggande både länge och väl och fick ibland påstötningar från familjen att bli lite modern. En dag såg jag skylten för Imagine Film & Video. Sagt och gjort, nästa tur på stan hade jag filmerna med mig och gick in på lmagine. Ett sakkunnigt och informativt bemötande gjorde att jag lämnade filmerna, fick uppgift om priset och när de skulle bli klara. Allt stämde och jag fick beröm hemma för att jag fixat så bra filmer av det ursprungligen 50-åriga materialet.
Bengt Ahlander


Lämna ett omdöme